Formular cerere oferta

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Ab cupiditate dignissimos doloremque eligendi necessitatibus omnis.

  Nume (obligatoriu)
  E-mail (obligatoriu)
  Telefon (obligatoriu)
  Mesaj

  Acest site este protejat de reCAPTCHA și Politica de confidențialitate și Termenii și condițiile Google se aplică.

  Pagina

  Despre noi

  Înființat în 2004, Ritus Biotec SRL efectuează determinări high-tech (teste de biologie moleculara: PCR, Real Time PCR) cu aplicații în domeniul medical: TESTE DE DIAGNOSTIC ÎN BOLI HEMATOLOGICE // NEOPLAZII // ÎNCĂRCĂTURI VIRALE DIVERSE.

  Laboratorul Ritus Biotec SRL este singurul laborator de biologie moleculară privat, cu o experiență de 18 ani,  specializat în această nișă. Suntem pregatiti să acordăm suport medicilor hematologi, oncologi, reumatologi și nu numai,  în stabilirea cât mai exactă a diagnosticelor pacienților cu probleme hematologice și monitorizarea lor. Analizele noastre sunt  importante atât pentru confirmarea bolii, cât și pentru stabilirea celui mai bun tratament și urmărirea eficienței acestuia. Laboratorul nostru este dotat cu echipamente medicale ce permit conturarea diagnosticului molecular al unor boli hematologice precum leucemiile acute și cronice, policitemia Vera, trombofilia, spondilita ankilozantă, mastocitoza, etc.

  Testele de diagnostic care se efectuează în acest laborator urmăresc etape esențiale din domeniul biologiei moleculare precum: extracția de acizi nucleici din sânge periferic/ sânge medular, revers-transcrierea, detecția calitativă/ cantitativă prin RQ-PCR, dar și evidențierea unor mutații prin electroforeză în gel de agaroză.

  Dă bolnavului știința și talentul tău, dar nu uita dragostea și compasiunea!”      Tiberiu Ghitescu

  Încrederea este acel sentiment, care învestit în ceilalți, poate face câteodată adevarate miracole.”   Juliana Mallart

   

  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.